יום שבת, 29 במאי 2010

איטריות ביצים בסגנון סיני


מצרכים:
1 חבילת אטריות ביצים
1 גמבה חתוכה לריבועים קטנים
1/8 כרוב קטן חתוך לרצועות דקיקות
1 גזר חתוך לג'וליינים
3 תירסים גמדיים משומרים במי מלח
1/4 קופסת נבטים סינים
2 כפות שמן לטיגון

לרוטב:
8 כפות רוטב סויה
1 כף אבקת מרק
1 כפית סוכר חום
2 שיני שום כתושות
1 כפית מיץ לימון
2 כפות יין יבש

לערבב את כל מרכיבי הרוטב בסיר ולהרתיח 3 דקות.
לטגן בשמן לפי הסדר גמבה 3 דקות , להוסיף אליה את הגזר והתירס, אחרי עוד 3 דקות להוסיף את הכרוב ולבסוף את הנבטים. לטגן הכל ביחד 4 דקות.  אפשר לעשות את זה שעה מראש. 

לבשל את האטריות לפי הוראות היצרן.לסנן ובלי לשטוף להקפיץ 3 דקות עם הירקות והרוטב במחבט.  

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה