יום שבת, 29 במאי 2010
רצועות חזה עוף בבלילה מצופות שומשום בסיגנון סיני
מצרכים:
חזה עוף 1 חתוך לאורכו לרצועות של 1 ס"מ
חבילה גדולה של שומשום
לבלילה:
3/4 כוס קורנפלור
1/3 כוס מים
1 חלבון
מלח
לעבב כל חומרי הבלילה, לתבול כל רצועה בבלילה ואחר כך בשומשום ולתגן בשמן עמוק עד גוון זהוב עדין.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
רשומה חדשה יותר
רשומה ישנה יותר
דף הבית
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה