יום שני, 24 במאי 2010

עוגיות תמרים

קיבלתי את המתכון הזה משכנתי ריקי לפני 10 שנים ומאז אנחנו מכינים את העוגיות האלה באופן קבוע, הן טעימות מאוד.

1 מלית תמרים קנויה לעוגיות
1 ק"ג קמח פחות כוס
1/2 כוס מים או מיץ תפוזים
2 חבילות מרגרינה מחמאה ( או חמאה במקרה שלי )
2 ביצים
2 אבקת אפיה

לערבב את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה, לקרר במקרר כ-1/2 שעה ואז לחלק  ל- 8 חלקים שווים. כל חלק לרדד לעלה דק ולמרוח במלית. לגלגל לרולדה הדוקה ולפרוס לפרוסות בעובי 1 ס"מ. לאפות ב 175-180 עד להזהבה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה