יום שבת, 15 במאי 2010

קובנה (לחם תימני)


לערבב את כל חומרי הבצק במעבד מזון 5 דקות במהירות נמוחה עד להבצרות בצק רך וגמיש, אבל עדיין קצת דביק. להתפיח עד להכפלת הנפח. אחר כך ללוש עוד קצת ולחלק את כל הבצק ל -  6 חלקים שווים. כל חלק לרדד לעלה בעובי 3 מ"מ ולמרוח באדיבות  בחמאה. לגלגל לרולדה ואת הרולדה לגלגל לצורת שבלול.לסדר את כל החלקים בצורה שטוחה בסיר אלומינים המתאים לג'חנון ותהתפיח שוב. לאפות בתנור ב-180-200   

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה