יום שבת, 22 במאי 2010

פריטטה גמבה וגבינות

6 ביצים
1 גמבה
1 קופסת שמנת מתוקה לקצפת
50 גר' פרמזן או גבינה צהובה אחרת
150 גר' צ'אדר או גבינה צפתית
150 גר' קוטג'
1 כף חמאה
1 כפית שמן
מלח, פלפל שחור
זמן הכנה: 30 דקות
ל-4 מנות

פרמזן וצ'אדר לגרר בפומפיה. לשתוף גמבה ולהוציא את הליבה. לחתוך לג'וליינים דקים.
להקציף את הביצים עם השמנת והפרמזן. להוסיף מלח ופלפל.לחמם במחבט 22 ס"מ את השמן והחמאה.לתגן את הגמבה 4 דקות. למזוג למחבט את התערובת ביצים ולבשל 3 דקות.
להוסיף את שאר המרכיבים ולבשל על אש בינונית 10 דקות. אחר כך לכסות ולבשל עוד 5 דקות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה