יום ראשון, 16 במאי 2010

עוגת גבינה

מצרכים:

לבצק:
1 חבילת ביסקוויטים "פתי בר"
175 גר' חמאה רכה
1 כפית קליפת לימון מגוררת

למילוי:
750 גר' גבינה 9%
 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
2 כפיות תמצית וניל
1 מיכל שמנת חמוצה
קליפה מגוררת מלימון 1
2 כפיות קורנפלור
1 כוס אוכמניות קפואות

1. מכינים את בצק: שמים את הביסקוויטים במעבד ומרסקים

לפירורים. מוסיפים את החמאה וקליפת לימון ומערבבים לתערובת אחידה.
2. מרפדים תחתית של תבנית ב קוטר 26 ס"מ בשכבה אחידה ומהודקת של בצק.
3. מכינים את המילוי: שמים את הגבינה ואת הסוכר בקערת המיקסר ומקציפים כשלוש דקות. מוסיפים את החלמונים אחד-אחד בזמן הקצפה.מוסיפים תמצית וניל, קליפת לימון, קורנפלור ושמנת חמוצה.
4. מקציפים את החלבונים לקצף נוקשה ומוסיפים בעדינות לתערובת הגבינה.
5. מפזרים את האוכמניות על הבצק שבתבנית ויוצקים מעל את המילוי.
6. שמים את התבנית במרכז התנור ואופים בהתחלה ב190 ואחרי 40 דקות מורידים ל-160

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה